Övrigt

Visa:
Sortera efter:
C me Reflekterande Spray Ny -75%

C me Reflekterande Spray

Reflexspray. Perfekt för t ex cykelhjul, skyltar m.m. Fäster på metall, trä, betong.Bruksanvisning:Rengör ytan noggrant från smuts, fett och lösa partiklar. Skaka burken tills kulan blandat produkten väl. Upprepa detta kontinuerligt under sprayningen.Spraya ett tunt lager på ca 35cm avstånd. C me Light Metalic ger en svagt grå/matt yta.Efter avslutat arbete, vänd burken upp och ner och spraya till endast ren gas kommer ur munstycket.Innehåller 200ml..

199:- 50:- Exkl moms: 40:-

Petkit Pet Activity Monitor P1 Ny -83%

Petkit Pet Activity Monitor P1

Petkit är en aktivitetsmätare för din hund eller katt. Det lilla "myntet" som fästs vid hundens halsband kopplas ihop med en app som fungerar både för iPhone eller Android.Myntet registrerar hundens aktivitet 24/7, och kan synkas över till telefonen för analys och grafer om hundens aktivitets- och sömnmönster. Det perfekta verktyget för dig som är mån om din hunds välbefinnande! Drivs av ett CR2032 batteri.Produktinformation:Batteritid upp till 4 månader.Synkar via Bluetooth (endast när du väljer att synka och inte hela tiden, vilket ger en väldigt lång batteritid).Sparar upp till en veckas data i "myntet".Vattentålig (IP67).Vikt: 8g...

599:- 99:- Exkl moms: 79:-

PetSafe Bark Control Antiskallenhet Ny -75%

PetSafe Bark Control Antiskallenhet

PetSafe® antiskallenhet uteholk med upp till 15 meters räckvidd. Om din egen eller grannens hund gör dig galen med sitt skällande ute på tomten har du hittat hjälpen här. PetSafe®antiskallenhet uteholk ser ut som en vanlig fågelholk och kan fästas på exempelvis ett träd, staket eller helt fristående (på max 1.5 meters höjd). När PetSafe® antiskallenhet uteholk är inom räckvidden för en skällande hund, fångar en inbyggd mikrofon upp ljudet och enheten aktiveras automatiskt. Avger ett ultraljud som uppfattas av hundar, men inte av människor. Hunden blir förvånad av det höga, men säkra och effektiva ljudet och bör sluta skälla. Samtidigt associerar den skallet med det obehagliga ljudet. När hunden slutar skälla upphör också ultraljudet. PetSafe® antiskallenhet uteholk har tre räckvidder och e..

599:- 150:- Exkl moms: 120:-

PetSafe Bark Control Inomhus 2-pack DEMO -82%

PetSafe Bark Control Inomhus 2-pack DEMO

När antiskallenheten är inom räckhåll för en skällande hund, plockar en intern mikrofon upp ljudet. Enheten avger automatiskt en ton som kan höras av hundar men är tyst för de flesta människor. Överraskad av den gälla tonen, bör hunden sluta skälla. Med tiden kommer hunden att associera sitt skall med detta obehagliga ljud i deras öron. När hunden slutar skälla, upphör den gälla tonen. Antiskallenheten är effektivt upp till 8 meter.- Identifierar automatiskt överdrivet skällande- Inget halsband behövs- Två enheter ingår för bättre täckning i flera rum- Antiskallenheten är fristående, kan också fästas på dörrar, fönster, bord, etc.- Passar till hundar i alla storlekar- Vattentålig- Endast för inomhusbruk- Använder 4 3-volts Lithium CR2023 batterier (ingår)Varje enhet kräver 2x 3volt lithium..

549:- 100:- Exkl moms: 80:-